vakiel
ارائه خدمات حقوقي

پس از طلاق دادگاه يكي از والدين را مكلف خواهد كرد كه حضانت فرزند خود را به عهده بگيرد و از او به خوبي مراقبت نمايد. حضانت فرزند در واقع يكي از تكاليف پدر و مادر مي‌باشد كه بعد از طلاق مي‌بايست به آن عمل شود. پس از طلاق دادگاه صالح‌ترين فرد را براي حضانت فرزند انتخاب مي‌كند. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص حضانت فرزند دختر در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد حضانت دائم كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: حضانت دختر بعد از طلاق

حضانت چيست ؟

حضانت در واقع به معني نگهداري از فرزند و رسيدگي به او مي‌باشد. براي مثال وقتي حضانت فرزند به مادر سپرده مي‌شود او موظف است كه از فرزند خود به خوبي مراقبت نمايد و در راستاي برطرف نمودن نيازهاي او تلاش كند.

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق

وقتي زوج و زوجه از يكديگر طلاق مي‌گيرند حضانت فرزند د‌ختر طبق قانون با مادر خواهد بود. مادر موظف است كه دختر را تا رسيدن به سن هفت سالگي تحت حضانت خود قرار دهد. البته اين در صورتي است كه مادر صالح باشد و صلاح كودك را بخواهد و در غير اين صورت حضانت دختر با پدرش خواهد بود.

در صورتي كه مادر حضانت فرزند دختر را نپذيرد تكليف چيست ؟

در برخي موارد ديده مي‌شود كه با وجود اينكه دادگاه حضانت د‌ختر را تا هفت سالگي به مادر مي‌دهد مادر حضانت فرزند را نپذيرفته و از دادگاه مي‌خواهد كه حضانت را به فرد ديگري واگذار كند. براي مثال اگر مادر از لحاظ مالي در شرايط خوبي نباشد و به همين دليل از حضانت د‌ختر خودداري كند دادگاه حضانت د‌ختر را به پدر واگذار خواهد كرد.

حضانت فرزند دختر در صورت ازدواج مادر

طبق قانون يكي از مواردي كه حضانت فرزند د‌ختر را از مادر سلب مي‌كند ازدواج مجدد او مي‌باشد. اگر مادر پس از طلاق با شخص ديگري ازدواج كند دادگاه حضانت د‌ختر را از او سلب نموده و به پدر او واگذار خواهد كرد.

حضانت فرزند دختر در سنين مختلف با چه كسي است ؟

حضانت فرزند د‌ختر در سنين مختلف با يكي از والدين نخواهد بود و در هر سن يكي از والدين مي‌تواند حضانت او را به عهده بگيرد. در ادامه حضانت د‌ختر را در سنين مختلف شرح داده‌ايم:

حضانت دختر تا هفت سالگي

همان طور كه در بالا گفته شد حضانت د‌ختر از زمان تولد تا زماني كه به سن هفت سالگي برسد با مادرش خواهد بود. اين به اين دليل است كه مادر در اين سن بهتر قادر است كه نيازهاي عاطفي دختر را برطرف كند و وابستگي زيادي به او دارد.

نكته: اين حق حضانت بيانگر حق تقدم مادر است. يعني چنانچه بين زن و مرد بعد از طلاق بر سر حضانت د‌ختر اختلافي ايجاد شود تا هفت سالگي مادر مقدم خواهد بود. وگرنه اگر مادر صلاحيت نداشته باشد يا از حضانت سر باز زند حضانت د‌ختر به پدرش مي‌رسد.

حضانت دختر از هفت سالگي تا نه سالگي

پس از رسيدن د‌ختر به سن هفت سالگي دادگاه حضانت او را به پدرش واگذار خواهد كرد. پدر نيز موظف است د‌ختر را تا سن نه سالگي در حضانت خود قرار دهد.

نكته: اين حق نيز بيانگر حق تقدم است. يعني چنانچه بعد از طلاق بر سر حضانت د‌ختر هفت تا نه ساله اختلاف باشد پدر مقدم است اما چنانچه پدر صلاحيت نداشته باشد بازهم حضانت د‌ختر به مادر مي‌رسد.

حضانت دختر پس از نه سالگي

مطابق قانون وقتي دختر به سن نه سالگي مي‌رسد كاملا بالغ شده است و مي‌تواند سرپرست خود را شخصا انتخاب نمايد. پس با اين وجود مي‌توان گفت كه پس از سن نه سالگي دختر با هر كدام از والدين كه بخواهد مي‌تواند زندگي كند.

آيا سرپرست دختر مي‌تواند او را به شهر يا كشور ديگري ببرد ؟

والد سرپرست دختر براي بردن دختر به يك شهر ديگر و تغيير مكان زندگي او مي‌بايست رضايت والد ديگر را نيز دريافت كند. در برخي موارد كه سرپرست مجبور به بردن دختر به شهري ديگر باشد قانون او را ملزم به دريافت اجازه از والد ديگر نخواهد كرد.

اما براي خروج از كشور اجازه والد ديگر كاملا الزامي خواهد بود و چنانچه سرپرست دختر را بدون اجازه والد ديگرش به كشوري ديگر ببرد والد ديگر اين امكان را خواهد داشت كه با شكايت از شخص سرپرست، خواهان ممنوع الخروجي دخترش شود.

آيا مي‌توان حضانت دختر را از پدر و يا مادرش سلب نمود ؟

بله چنانچه پدر يا مادر داراي خصوصيات منفي خاصي باشند كه در قانون برشمرده شده، دادگاه حضانت د‌ختر را از آن‌ها سلب خواهد كرد. ‌براي مثال اگر پدر اعتياد داشته باشد و يا به بيماري رواني مبتلا باشد و بيماري او به د‌ختر آسيب وارد كند دادگاه حضانت را از او سلب خواهد كرد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حضانت دختر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حضانت د‌ختر پاسخ دهند.

سوالات متداول

حضانت دختر تا سن هفت سالگي با چه كسي است ؟

با مادرش.

حضانت دختر پس از سن نه سالگي با چه كسي خواهد بود ؟

پس از سن نه سالگي دختر مي‌تواند سرپرستش را خودش انتخاب نمايد.

در صورتي كه مادر حضانت دختر را نپذيرد تكليف چه خواهد بود ؟

حضانت او با پدرش خواهد بود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: حضانت دختر بعد از طلاق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/20  ] [ ۱۷ ] [ vakiell ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب